hits

oktober 2010

SAFTIG OG SUNT REINSDYR

Då vi giftaoss for 1 år og 5mnd sidan hadde vi reinsdyr til middag. Igår tenkte eg at det var på tide å teste ut dette sjølv, så eg gjekk til innkjøpt av råvarene og sette igang. Og det blei heilt ...

Haustens herlege smakar

Det kjekkaste med det sure været som ofte dukkar opp no på haustener at ein kan være inne og kokkelere med god samvittighet. Eg har fått meir og meir interesse for skikkeleg heimelaga mat og det er...

Afrikansk smaksbombe

Eg elskar Sør - Afrika. Første gang eg fall for dette landet var i år2000 på treningsleir. Reiste til Stellenbosch, rett utanfor Cape Town saman med ein treningskamerat og var der i 4 veker. Dette ...

Inspirerande styrketrening

Det er første gang eg trenar tsyrkesaman med ei jente. Er mest åleine eller saman med min kjære, og når det gjeld innhaldet har eg aldri hatt noko program eller noko spesiell "kustus" på treninga. ...

Hekta på denne kyllingretten

Kylling er eit av favoritt råvarene mine, men eg er nøydd å variere rettane ellers blir eg lei. Har ein spesiellmarinade som eg er heilt hekta på. Den er superlett å lage, men krev litt ingridiensa...

Skrivekløe

Ja, sei det. Godt spørsmål, men det er vel fordi eg har skrivekløe. Jobben min er å skrive, så det kanskje ikkje så rart. Det einaste som er forskjellen og den er ganske stor, er at her skriv eg ik...
springerinne

springerinne

38, Lillehammer

Hei, eg begynte å blogge då eg fekk behandling for ein 13 år gammal spiseforstyrrelse. I dag er frisk, og er sjeleglad for at eg tok opp kampen. Det har resultert i eit fritt liv kor eg ikkje lenger er fengsla, og er blitt mamma til Noah på 3, og Erle på 1 år. Historia mi er blitt til boka Spring for livet. Den kan du kjøpe hos Norli og andre bokbutikkar. Eg jobbar i dag for Dagbladet, og er redaktør for magasina SKIsport og Friidrett. Har bakgrunn som toppidrettsutøvar i friidrett, elskar fortsatt å springe og ikkje minst gå på ski. Treffast på kriroset@gmail.com.

Kategorier

Arkiv